Kjøp Telegram-medlemmer

Spill flytende video i telegram

Flytende video i telegram

Flytende video i telegram

Fra den tiden Telegram ble introdusert til nå, har denne appen utviklet seg på en interessant måte. Med hver oppdatering ble brukerne overrasket og fornøyd med de nye funksjonene eller den beste versjonen av denne appen. En av de revolusjonerende oppdateringene av Telegram i de siste oppdateringene har vært strømming av flytende video. Telegram-brukere ønsket denne funksjonen veldig velkommen, og de bruker den av forskjellige grunner. Hvis du vil vite hvordan du kan spille av flytende video på Telegram, bør du gå gjennom denne artikkelen.

I de følgende avsnittene lærer du ikke bare hvordan du streamer flytende video, men også hvordan du kan stoppe den. I denne forstand kommer du til å være typen Telegram-bruker som kan alt om Telegram fra A til Å. Slik sett kan du glede deg over å bruke Telegram mer, og kanskje du kan være en av de suksessrike brukerne som tjener mange fordeler i tillegg til nytelse.

Du kan spille av flytende video i Telegram for å spare tid.

Du kan spille av flytende video i Telegram for å spare tid.

Hvorfor spille flytende video i Telegram?

Ved å bruke flytende video i Telegram, trenger du ikke å bo i Telegram-appen for å se videoen. Med andre ord kan du forlate appen og gå for en annen app mens videoen fortsatt spilles av i et hjørne av skjermen. Dette er en av favorittfunksjonene til Telegram for de fleste av brukerne. Fordi de ville spare mer tid på å bruke enheten sin. Det vil si det faktum at med denne funksjonen til Telegram kan du utføre flere oppgaver. Du kan for eksempel se en video med alle typer innhold, inkludert underholdning, læring eller virksomhet video mens du sender tekstmeldinger til en venn samtidig.

Så den viktigste grunnen til å bruke denne faktoren er å spare tid og øke produktiviteten. Legg merke til det faktum at vi lever i en travel verden som ser ut til at tiden er i hast. Vi kan ikke stoppe tiden, men vi kan administrere den for å spare den mer. Husk at tiden er like verdig som gull; derfor bør vi verdsette det, selv med bruk av sosiale medier.

Hvordan spille flytende video i Telegram?

Siden avspilling av flytende video er en av de siste oppdateringene av Telegram, tror mange at det ville være tøft å spille av flytende video. Men i henhold til hovedpolitikken til Telegram, som er brukervennlig, er den veldig enkel å bruke. Alt du trenger er å følge trinnene nedenfor:

  1. Åpne Telegram-appen på enheten din.
  2. Gå til chatten som videoen du vil spille av er.
  3. Klikk på Play-ikonet på videoen.
  4. Øverst til høyre på skjermen klikker du på spesialikonet som er ved siden av de tre prikkene.
  5. Da kan du se videoen på et lite flytende vindu.
  6. Hold fingeren på det flytende vinduet og flytt det dit du vil hvis du ikke er ok med det gjeldende stedet.

Så ved å gå gjennom instruksjonen ovenfor, kan du spille av en video på skjermen mens du gjør en annen ting med telefonen.

Hvordan stoppe Telegram Flytende video?

Etter å ha flytt videoen, vil spørsmålet være hvordan stoppe denne funksjonen? Selv om Telegram kan forbedre stoppprosessen for flytende video på en mer effektiv måte, er her stopptrinnene. Gå for dem og lær å bruke dem når du vil. Først må du endre det lille flytende vinduet til fullskjermmodus. I denne forstand må du trykke på det spesielle ikonet øverst til høyre i det lille vinduet. Deretter klikker du på Tilbake-ikonet på enheten for å stoppe videoen fra å spilles av. Ved å gjøre disse to enkle trinnene kan du stoppe flytende video i Telegram. Hvis du vil kjøp Telegram-medlemmer, bare sjekk vår butikkside.

Hvis du ikke vil spille av flytende video på Telegram, kan du enkelt stoppe det med to trinn.

Hvis du ikke vil spille av flytende video på Telegram, kan du enkelt stoppe det med to trinn.

Bunnlinjen

For å spille av flytende video i Telegram trenger du ikke være en ekspert. Forhåpentligvis er Telegram kjent for å tilby brukervennlige funksjoner. Så det er også sant om denne faktoren. Streaming av Telegram flytende video er ikke en komplisert prosess i det hele tatt. Du trenger bare å følge noen enkle trinn for å aktivere det. Denne enkelheten gjelder også for å stoppe typen video. Alt i alt kan folk bruke det av forskjellige grunner. Imidlertid kan hovedmålet med Telegram for å introdusere denne funksjonen være å spare tid.

Klikk for å vurdere dette innlegget!
[Total: 0 Gjennomsnitt: 0]
Gå ut av mobilversjonen